www.flickr.com
mona.mono's items tagged with madebymono More of mona.mono's stuff tagged with madebymono

lørdag 17. januar 2009

Cabled Thermis & Rose Hat

Jeg falt pladask for halsen "Thermis" her for for noen uker siden, designet av Kris Patay. Men da jeg først begynte å strikke den i Sublime Angora-Merino ble jeg ikke fornøyd... Jeg rakk derfor opp et par ganger og gjorde små endringer - uten å bli fornøyd... Til kjærestens sjokkerte blikk begynte jeg på nytt hele 4 ganger! *ler*

Men tilslutt ble jeg faktisk fornøyd! *yey*

Men det er jo ikke mye Thermis igjen, da - bare knappestolpen - som foreløpig ikke engang har knapper... *hihihi*

Men jeg tenkte at siden jeg ble så inspirert av Thermisen kunne jo denne halsvarmeren få delvis navn etter den, også? Så herved kalles den Flette-Thermis/Cabled Thermis. =)Men halsen passer utmerket til Rose luen i samme garn - designet av Ysolda Teague! Det var jo såklart hensikten, også - men jeg synes jeg fikk det til bedre enn jeg egentlig forventet. *ler*

.
Forbruk hals: ca. 52 gram Sublime Angora-Merino på pinne nr. 4 og 5.
Forbruk lue: ca. 75 gram av samme garn på pinne nr. 4.

Jeg ser for meg at denne kan bli fin uten knapper i, også - med en lekker nål el. Og kanskje jeg forsøker meg på en variant med knappestolpe hele veien, også. =)

Jeg har en liten rest igjen som jeg kanskje prøver å pynte opp et par pusvarmere med - eller kanskje jeg strikker halsen litt lenger. Vi får se! =)

Jeg har ikke gitt opp Thermisen helt, assa - jeg skal gi den et forsøk til med et annet garn.

-----
I have finally made a Rose hat for myself! And I wanted to knit a Thermis neckwarmer in the same yarn, but I frogged it and made changes 4 times and still weren`t happy with it... *lol*

So then I made a cabled neckwarmer with the buttoning from the Thermis - and NOW I am happy! And since I got inspired from the Thermis, I thought I could name it up after it aswell! So this neckwarmer is called Cabled Thermis! =)

8 kommentarer:

Frk. Chilli sa...

Fy søren så lekkert:-)!!!! Og fargen er jo bare helt nydelig.

Tino sa...

Wow, den var rålekker! Det samme med luen!

Beate sa...

Lekkert, rett og slett lekkert!

Maj sa...

Nå må jeg visst gjøre alvor av å strikke denne lua. Din utgave er jo helt nyydelig. Og halsen passet riktig godt sammen med lua.

God helg.

mimouna sa...

Helt nydelig sett!

Hvis du strikker "den ordentlige" Thermis'en anbefaler jeg å legge opp ekstra masker nederst og felle dem når du starter på hovedmønsteret. Da får den bedre passform. (slik som denne :o)

Ilje sa...

Å, du er så flink! Det verkar som du berre tryllar fram ting ut av det blå - improstrikk, kanskje? :) Veldig flott sett, verkeleg! Roselua er jo så nydeleg.

LivM sa...

Bare helt fantastisk flott! Både hals og lue ser så varme og delikate ut. Godt jobbet!!

Marianne G sa...

Wow - dette settet ble virkelig lekkert. Synes både farge og mønster var nydelig

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Noe du har lyst på? =)

Kontakt meg gjerne på mona.mono@hotmail.com om du er interessert i noe av det jeg viser frem her, eller om du ønsker deg noe i andre farger/garn el. =)

See something you like? Contact can be made by the hotmail above. =)