www.flickr.com
mona.mono's items tagged with madebymono More of mona.mono's stuff tagged with madebymono

lørdag 9. oktober 2010

Please - Take A Stand For Nature!Hentet fra Regnskogfondets nettsider:
Dette er underskriftskampanjen "Flytt tusenlappen min"

Som medeier i det norske Oljefondet har du aksjer for nesten tusen kroner i oljeselskapet Repsol. Dette selskapet driver nå oljeleting i en del av Amazonas der det lever ukontaktede indianere. For disse menneskene vil oljeboring bety livsfare. De vil risikere å dø av sykdommer som er vanlige blant oss, men som de ikke har noen naturlig beskyttelse mot. Kulturen og levemåten deres vil aldri bli den samme igjen.

Regnskogfondet har i flere år arbeidet for at Oljefondet skal trekke seg ut av Repsol, og samtidig sende en tydelig beskjed til alle andre selskaper om å respektere urfolk og naturverdier.

Nå ønsker vi oss din støtte til dette kravet. Det er tross alt dine penger det handler om.

Vis hva du mener og skriv under her! =)

I tillegg må jeg påpeke den enorme negative påvirkningen denne slags aktivitet har for selve regnskogen og alle de enestående plante-, dyre- og insektsartene som kun finnes der!


Vil du også bli Regnskogvokter? Se her for mer informasjon! =)

1 kommentar:

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

Klem Jorid - Noe på Hjertet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Noe du har lyst på? =)

Kontakt meg gjerne på mona.mono@hotmail.com om du er interessert i noe av det jeg viser frem her, eller om du ønsker deg noe i andre farger/garn el. =)

See something you like? Contact can be made by the hotmail above. =)