www.flickr.com
mona.mono's items tagged with madebymono More of mona.mono's stuff tagged with madebymono

torsdag 15. juli 2010

Here`s A Challenge For You! *giveaway* =)

Jeg har jo som kjent dilla på å lage maskemarkører i alle slags farger... *ler*
Jeg må innrømme at jeg blir glad av å lage dem, så det tar nok ikke slutt med det første! En ladning nye farger perler og smykkesteiner er ventet en av dagene! =)

Nå lurer jeg på hva slags markører *du* liker eller kunne tenkt deg? =)

Jeg har postet en del bilder av ulike typer her, men se også i butikken min for eksempler på det jeg allerede har laget. Jeg har også et eget sett bilder av nesten alle jeg har laget her. Info om utfordringen og reglene følger lenger ned. =)


Dette er derfor utfordringen:
Hva ønsker du deg av maskemarkører? Hva for type form, størrelse, farger samt antall like og ulike pr. sett har dine drømmemarkører? Bør det følge med en matchende karabinkrok til alle sett? Ønsker du deg et sett med kun karabinkroker for bruk til hekling? Fortell meg hva *du* ønsker deg! Dermed blir du med i trekningen av en overraskelse som inneholder minst 2 sett maskemarkører fra Made by mono! ...og litt til... =)

Det er mulig å ta totalt 3 lodd i trekningen (for de som har egen blogg) og reglene er som følger:
1) Post dine ønsker innen midnatt søndag 15. august i en kommentar til dette innlegget - eller send en mail om du ikke har blogg. Dette gir 1 lodd.
2) Skriv et innlegg i din egen blogg om denne utfordringen og medfølgende trekning med link til denne posten. Dette gir enda 1 lodd.
3) Legg deg til som følger av denne bloggen og/eller legg denne bloggen med i din leseliste. Dette gir enda 1 lodd - også om du allerede er følger eller har link til denne bloggen på din egen blogg.
4) Husk å skrive hvor mange lodd du tar! Og post gjerne link til egen blogg i kommentaren, så blir det lett for meg å finne frem til deg om jeg ikke kjenner deg fra før. =)


Da gleder jeg meg til å høre fra dere! Kanskje dere kommer med tips om ting jeg ikke har tenkt på selv! *yey*En deilig sommer ønskes dere alle!
Hilsen Mona mono

41 kommentarer:

mimouna sa...

Jeg får stadig lyst til å SMAKE på de maskemarkørene dine. :o)

Liker best de som er litt ovale med liten perle, og det er supert med en sånn karabinkrok eller noe annet som holder dem samlet når de ikke er i bruk.

Angående Haruni så tror jeg det går bra å strikke det i riller. Kanskje det blir fint med riller ned mellom bladene istedenfor de V-ene som er i mønsteret? Hadde vært gøy å teste det ut!

Unknown sa...

Liker markørene i nøkkelhullfasong, men hadde kanskje vert lettere å skli over de som er ovale?

Til Lyra savnet eg en startmarkør som er totalt forskjellig fra de andre. Ikkje alltid lett å se forskjell på størrelsene når en blir ivrig :-P

2 lodd, kommentar + bloggen ligger i blogglisten min.

Siena sa...

Jeg liker også at en av markørene skiller seg litt ut fra de andre, og så er det viktig at de ikke er for tunge hvis jeg bruker dem til små, lette strikketøy f.eks.

Jeg har deg i blogglisten min, så da blir det to lodd til meg.
God helg! :)

gyldenkron sa...

Jeg har jo prøvd en del av markørene dine, og blir like glad hver gang jeg tar de i bruk, siden de kommer fra deg. Skulle jeg være så heldig å vinne på mine 3 lodd, så ønsker jeg hva som helst ;)

Unknown sa...

Hei, for en flott give away :) Jeg synes de lilla på det første bildet og de ravfargede litt lenger ned på siden ser veldig fine ut, liker at det er en stor som skiller seg ut fra de andre.
Jeg gjør meg fortjent til 2 lodd i denne omgang, jeg er følger med deg offentlig på bloggrullen på bloggen min og for denne kommentaren. Fortsatt god sommer ønsker jeg deg :)

Tovepia sa...

Hei, så hyggelig at du har lagt deg som følger av bloggen min. Vet ikke om det finnes ønsker utover disse flotte eksemplarene du viser her. Jeg tror jeg ønsker dem avlange framfor runde;) jeg legger meg som følger...da blir det vel 2 lodd:)

Klem fra meg;)

Unknown sa...

Jeg legger meg gjerne til som følger og så kommenterer jeg ,altså to lodd er jeg verdig. Så tilbake til saken. Jeg vet ikke har aldri brukt slike markører, jeg tar det jeg finner som avklippete tråder eller klipper en tråd. Jeg vet ikke om jeg blir en som pussler med slike, men om det skulle være måtte de være vakre. Tror ikk på noe back to basic her. Nei, de må glitre og skinne.
Når jeg ser på dine er de jo nydelige. Håper du fikk svaret og jeg ønsker deg en fin dag. :))

Petrinetrollmor sa...

Å ååå dei er då så fine alle du har laga. Og som mimouna seier, får eg lyst å smake på dei !!!

Min drømmemarkør: Avlang trekant, sølvfaga der dei to sidene er rette med steinar i lilla, blå og purpur i spissen nede og kanten oppe er rett og ikkje avrunda med ein liten karabinkrok! Pluss ein som skiller seg ut for å markere starten på omgangen! Gjerne ein krok som held dei sammen.

Men som sagt, dei er perfekte dei du lager !

Blir gjerne med på denne utfordringa og "låner" eit bilde og legg til i sida på bloggen min. På blogglista min har du vore lenge :)

Kor mange lodd det vart er eg ikkje sikker på, men meir enn to !

http://gunknitter.blogspot.com/

Lykke til !

Turid Holm Flaa sa...

Hei, mange pene, nesten som smykker. Jeg hekler mest så jeg bruker ikke slike. Men kunne godt ha de som et lite smykke da. Og med sølvfarge og gjennomsiktig stein er pent.

Har satt meg opp som følger og setter pris på å ha funnet en slik hyggelig blogg.

Masse hilsen Turid

Anita sa...

Supert med markører. Jeg foretrekker markører med karabinkroker da de er så lette å flytte og kan brukes på flere vis. Jeg liker også at en eller flere skiller seg ut. Farger og form kommer på det samme.

Jeg har ikke egen blogg, men legger i gjen min epostadresse i steden for å sende deg mail. Og jeg følger bloggen din.


2 lodd.

Hilsen Fama

mail: anihaarb@online.no

cetes sa...

Jeg elsker markørene dine!
Har prøvd litt av hvert nå, ser jeg er veldig gla i de med runde anheng som går opp til pinne nr 5. Når det gjelder farger så liker jeg de fleste, alt til sitt bruk og jeg velger de som matcher eller bryter helt med fargen på strikketøyet mitt. Jeg vil at alle markørene enten skal være like i farge eller form, det skal være ett sett, dersom jeg trenger en markering for start på omgang el. velger jeg bare en markør fra de andre settene mine. Og ja det bør følge med en karabinkrok i alle settene og ja et sett med bare kroker hadde vært supert, eller et stort sett med mange markører og kroker ;)

Håper du ble klokere av dette ;)
Jeg trekker 3 lodd, jeg følger deg, har deg på blogglista mi, jeg har en hyllest til deg i bloggen min og jeg svarer deg her!

Anonym sa...

Hei
Her måtte jeg jammen bruke god tid og gå systematisk til verks :) Har bladd meg igjennom bildene dine og er omtrent salig i blikket nå av så mye fint og vakkert. Skulle jeg vinne blir jeg kjempeglad, har vært og tafset litt på de Pakkalakka fikk i posten, og de var jo nydelige :)Jeg har rangert de jeg falt for i en "Tre på topp" liste :)
den følger her: 1. Nr.87 Pink Delight - de gledet et sjøsamehjerte meget, med de fine fargene
2. Smykke med maskemarkører - ametyst chips og perler - 6 runde, 1 oval, 3 karabinkroker, sølv + stor krok IMG_1751: For noe genialt! Fantastisk når man har med seg strikketøyet overalt og plutselig får et markeringsbehov hehe
og 3. Nr. 88 - Turkise chips, 8+1+1 hjertekrok. Bare fordi jeg simpelthen elsker blått :)

Ved opptelling blir det 3 lodd,jeg følger din blogg og har deg med i min leseliste :)og har linket til denne konkurransen i min blogg :)

Klem fra Else-Marie

Frk.Badegakk sa...

Jeg er ikke så flink med markører. De gangene jeg bruker de så er det til sjalsstrikking som det jo har blitt en del av i det siste. Og jeg har et tonn garnbiter til dette formålet. KJEDELIG!!!!!Drømmemarkørene måtte derfor ha vært et sett med mange mange (nok til et sjal av en viss størrelse, blir mange repetisjoner når man strikker sjal og kvanta er derfor et tema). Dessuten synes jeg de henger penere når de smaler litt av nederst. Hva størrelse angår synes jeg personlig at de bør gå opp til 5-6 mm for da kan de brukes til det meste av strikketøyet mitt. Og det skader aldri med sett som har én markør i en annen farge, slik at om man strikker rundt og rundt har en markør som indikerer starten på runda.

Må bare si til slutt at du lager vakre markører. Skikkelige sukkertøy!!!

Legger deg til i lista mi forresten!

Stubbetufsa sa...

Hei, mono!
Her har jeg ikke vært!
Flott blogglotteri!
Maskemarkører: Jeg bruker tråder knyttet i ring, Hvis jeg skulle ha brukt slike du lager, måtte de:
1. Ikke hekte seg fast i strikketøyet
2.De avlange ser ut som om de er minst i veien
3. Minst to farger, pluss en som skiller seg ut til startmarkør
4. Karabinkrok er lur oppbevaringsplass
5. Farger jeg foretrekker: Blå, turkis, grønn, hvit...

Nå skal jeg få linket til deg, må bare gjøre ferdig bloggrunden min!
Og jeg setter deg på blogglista mi!
3 lodd!
Hilsen fra Nord-Troms!

Beate sa...

I dag har jeg gjort min første handel i Epla, og den var hos deg. Gleder meg til å få maskemarkørene dine/mine i posten!! Jeg har enda ikke prøvd noen maskemarkører jeg ikke liker, så jeg regner egentlig med det meste er bra jeg. Greit at de er store nok til å passe endel pinnestørrelser. Ellers syns jeg det er greit å ha en markør eller to som det går ann å hempe av og på strikketøyet for å hvise hvor jeg la ut, eller felte sist f.eks, i tilleg til de markørene som jeg flytter med fra runde til runde. Karabinkrok var en super ide, for jeg klarer alltid å miste noen av markørene mine. De er jo så små og forsvinner fort.
Jeg vil foresten ha 3 lodd :)

Beate sa...

Hm.. hvor ble det av meldingen jeg skreiv tro?? Maskemarkørene dine er superlekre! Jeg bestilte mine første i dag. Gleder meg som en unge til å få de!! Karabinkror er en super ide. Jeg mister alltid markørene mine.. Ellers syns jeg det er godt å ha et par markører som han hektes inn i maskene, sånn at jeg han telle hvor mange runder det er siden sist jeg la ut, eller felte f.eks.
Jeg tar 3 lodd :)

Anonym sa...

Så kjekt at du vil følge bloggen min.
Flotte maskemarkører du lager, vanskelig å velge. Velger det øverste bildet, synes det er greit med karabinkrok til å holde dem samlet og at det er litt forskjell på dem.
Legger meg som følger og kommenterer, 2 lodd.
Ønsker deg en fortsatt fin helg.
Klem fra Mio

Frk.Badegakk sa...

Angående spørsmålet ditt på bloggen min..."Mange" maskemarkører for meg... *tenke*
Vet bare at foreksempel på clåttisen så plukket jeg av avsindig mange merketråder (Som det lå rester av på gulvet og rundt forbi i flere uker etterpå...=P)
Nå er jeg litt trøtt her jeg sitter men jeg tror faktisk det var rundt 30-35 maskemarkører... og det er mange i min verden;)

Lev Livet Lett Lokki sa...

Hallo nye bloggvenn!!
Jeg synes den på det første bildet er helt storveis!! Hvorfor? jo; jeg elsker lilla, at maskemarkørene har noe forskjellig fasong finner jeg praktisk, og at de er samlet på DEN lekre korken - vet du - det kan ikke bli bedre!!
2 lodd på meg legger meg som følger og kommenterer!!
Legger det øverste bildet med henvisning til denne Give Awayen - er ikke sikker på om det kvalifiserer for et lodd til, men det er det samme - jeg håper mange mange blir med og blir oppmerksom på den flotte bloggen din og alt det fine du lager!!
Ønsker deg en vidunderlig uke!
Klem Lokki

mono sa...

Takk for alle tilbakemeldinger og forslag så langt! =)

@ Lokki:
Joda - å linke til utfordringen i din blogg gir et ekstra lodd i trekningen! =)

Og det er selvsagt greit å bruke av markør-bildene mine i den sammenhengen! =)

netteliten sa...

Jeg liker markørene dine, de gjør meg rett og slett glad. De små runde fungerer utmerket til smått tøy, men til litt større arbeider med langt og lenger enn langt mellom hver markør er det kjekt å få en liten belønning når en kommer til markøren. Da bruker jeg gjerne noen jeg har som har flere anheng på en markør. Jeg ser også at en krok til å samle markørene på er veldig smart, jeg suller ting veldig fort bort. Av farger foretrekker jeg sølvringer med blå og pastellfarger, enten i samme farge eller i matchende farger. Rosa, lilla, hvite er også fint.

Jeg skal forsøke å legge deg til samt skrive noen ord om markørene dine på bloggen min: http://netteliten-blogg.blogspot.com/

pakkalakka sa...

Takk for påminnelsen om bloggkonkurransen din :) Jeg får visst 3 lodd jeg :)

Jeg er jo blitt den lykkelige eier av et godt utvalg markører og ble fort avhengig gitt!

La meg se... Det er smart med en karabinkrok å samle de på, men det må gjerne være litt størrelse på kroken - ellers blir det bare plunder med å få av og på.

Jeg ser at jeg bruker de runde der jeg har flere markører tett ved siden av hverandre - de sitter godt rundt pinnen og er ikke i veien for fingrene. Liker de runde med tynn vaier av samme grunn.

Men de avlange er lettere å flytte over :) så de velger jeg først ellers

Nå som jeg har flere velger jeg gjerne en markør fra et annet sett for å markere begynnelsen - så den er helt ulik. Så fort gjort å ta feil når den ene bare er litt større.

Etter å ha prøvd litt nå foretrekker jeg også at markørene passer best mulig til pinnene - så de ikke hopper så mye rundt. Flere størrelser å velge i hadde vært fint :)

Også kroker el.l som kan flyttes savner jeg. Bruker en hel del tråder for å følge med på hvor jeg f.eks øker, eller for å måle fra ol.

Så et sted (som jeg ikke klarer å finne igjen...) noen helt enkle greier som så kjempelurt ut - bare en bit vaier som var ei løkke som var vridd, om du forstår...? Lett i vekt og lett å tre inn i og ut av strikketøyet hvor som helst.

Og har du lyst til å lage andre ting også - så ser sånne omgangstellere lure ut ;) Etter å ha strikka sitronen min er hele oppskrifta full av tellestreker :)

'Nybegynnersett' for en markør-novise er sikkert lurt å ha i butikken - med litt forskjellig når en ikke helt vet hva en trenger :)

Siri sa...

Jeg har fallt helt for de markørene som er i "regnsbuens" farver og ønsker meg veldig slike.
Kunne tenkte meg en eller to markører med stein, slik at man kan merke starten f.eks.
Er ikke til å komme unna at maskemarkører fort blir borte, så en karabinkrok som oppbevaringsplass er genialt!
Eller er det viktig med tynn vaier og at den ikke hekter seg i garnet :)

Har lagt deg til på min leseliste og krysse fingrene for at et av mine -to- lodd er lykkebringende ;)

Ha en flott dag!

Martilie sa...

Jeg har allerede forelsket meg i maskemarkørene dine og har lagt min første best på epla :)

Jeg elsker det første bildet, med de lilla i ulike størrelser. Nyyydelig farge -og jeg ville definitivt satt på et langt kjede og brukt det som smykke når markørene ikke var i bruk -eller evt kjøpt flere for sikkerhets skyld :)

Liker både ametyst, jade og bergkrystall.. Og de turkise.. Og de rosa.. Og... :) Ha ha.. Alle er nydelige.

Jeg ville foretrukket en pakke med karabinkrok.

Gleder meg såå til å se de første i bestilling -og har allerede klart hva jeg skal kjøpe i julegave til alle strikkende damer :)

Klem fra Tove (MARTILIE)

Pittelitn♥ sa...

Åh så gøy! Jeg har så løys på slike med knallrosa perle :) 3 lodd - kommentar, innlegg i min blogg og jeg følger din blogg.

http://hobbybloggeren.blogspot.com/

lise sa...

Jeg liker maskemarkører som er lette i vekt, og glir lett over på høyre pinne når jeg støter på dem. At de er lekre er ingen uting, og det aller fineste synes jeg er skarpe farger.

To lodd, takk. :-)

Siri @ Strikk og tøys sa...

Hei Mono, jeg har aldri brukt maskemarkører men har ofte sett på dine og tenkt at "slike burde jeg har". Selv har jeg brukt løse tråder og sikkerhetslåner e.eks.

Jeg er jo svak for rosa da :-)

Jeg er følger av bloggen din, så da skulle det vel bli 2 lodd da :-)

Maj sa...

Hei Mono.
Jeg har laget blogginnlegg om drømme-maskemarkøren :-)
Det skulle vel bli tre lodd i trekningen din, jeg følger bloggen din via bloglines.

Hanne-Kristine sa...

Halloen Mona :)
Her hadde du mye flott, har vært innom før, men i dag traff eg på en carbinkrok med et kvitt hjerte på og denne er en MÅ ha, men fant den ikke på Epla....sukk.
Eg har faktiskt ikke brukt markeringsringer før, MEN eg har LEST ALLE kommentarene over og har klekket ut en ønskeliste :)

1)Eggeformet/ovale markører, som kan passe opptil pinne 4-5.
2)Nybegynner sett med mulighet for supplering.
3)Smykke med både markører og karbinkroker i forskjellige størrelser var en virkelig god ide.

Hva med å tilby en "minimumspakke" + antall fra/av et mindre utvalg ekstra markører og carbinkroker? Slik at en kan velge f.eks. en start markør i en annen farge?

Det blir 3 lodd på meg :)
Eg har deg på blogglista mi, eg følge deg, har skrevet innlegg og "lånt" et av bildene dine og så har eg skrevet kommentar til deg :)

En bestilling:
Til den carbinkroken med det kvite hjerte ønske eg 8 ovale/eggformet markører med kvit perle eller sten og flere carbinkroker, gjerne med et annheng (se Else Marie) likte den ideen :) En markør kan være større med f.eks. lilla sten. Vil gjerne at det passer til en "romslig" pinne nr.4, sjalstrikkingen min trenger noen markører :oD
Gi meg et tilbud :) Så komme eg å sjåppe.

Meg finne du på:
hanne-kristine.blogspot.com
men den tror eg du kan, for eg e ganske sikker på at du følge meg :)

klem hk

Strikketussa sa...

Heisann!

Her må jeg bare slenge meg på :) Elsker maskemarkørene dine! De står som nummer en på ønskelista mi når jeg gir meg selv tillatelse til å shoppe strikketing igjen (har måttet sette meg selv i karantene litt ja...)

Mine drømmemarkører er som følger:
* Metallfargede ringer (ikke kobberfarget)
* Absolutt favoritt: Lilla steiner. Men turkise, rosa eller hvite/gjennomsiktige steiner er også veldig fine.
* Lurt med et par carabinkroker i settet.
*Startmarkør i en annen farge, eventuelt stor forskjell på størrelsen :)
* Antall i settet: Seks markører + en startmarkør + tre carabinkroker = ti markører totalt ;) Liker også idéen om å samle de på et smykke med stor carabinkrok.

Lurer på om jeg egentlig har beskrevet det lilla settet på det første bildet ditt her nå når jeg tenker meg om? ;)Håper det er greit at jeg har lånt det bildet til innlegget i bloggen min... Syns det er så fint, gir jo god reklame også ;)

Tre lodd til meg altså. Følger deg allerede, og innlegg til utfordringen ligger allerede klar i bloggen min :)

Baddie sa...

Jeg synes maskemarkørene du lager er utrolig vakre. Ja, de er mer smykker enn strikkeduppeditter. Personelig liker jeg ikke slike metallringer, synes det er mer behagelig med maskemarkører med myk wire. Så jeg skulle ønske du lagde noen sett med wire også.

Ingunn sa...

Oh, goodie! Selvfølgelig vil jeg være med her!

Jeg er ikke så dreven på dette med maskemarkører (eller strikking for den saks skyld), men maskemarkører står definitivt på investeringslista mi om dagen.

Har vandret litt i bloggen din, og ser jo så mye lekkert.
Jeg kunne ønske meg noe i blått og hvitt, eller noe i brunt og rosa (evt. turkis). Liker perler bedre enn steiner, og tror det vil være mest praktisk med noen ulike farger. Eeeelsker samlekrokene i de siste innleggene dine, bare helt utrolig lekre.

Vel, da har jeg vel gjort det jeg kan for å få tre lodd, lagt igjen kommentar, skrevet innlegg i egen blogg (og lagt bilde med link i sidebaren) pluss lagt meg til som følger. Og så er du selvfølgelig på blogglista mi!
Da var det bare å krysse fingrene, da...

Syster Yster sa...

1. Jeg er jo så heldig at jeg allerede har mono-maske-markører med rav :)
Det neste ønsket måtte være karabinkrok med 8 markører med rund perle. Farge? LILLA selvfølgelig!

2. Jeg legger inn et innlegg på min side om dette.

3. Du ligger allerede inne på min blogg på "blogger jeg følger-listen"

JC sa...

me like! Jeg er helt fersk med maskemarkører, så i forhold til hva som fungerer og ikke, har jeg bare andres kommentarer å basere meg på. Men det er jo nydelig med en samlekrok, veldig praktisk. Lettere å holde styr på alt også... En eller to som skiller seg litt ut, så man kan markere evt spesielle masker. Noen med karabinkrok også, for jeg hekler mye, så det er genialt.

Utseendemessig, elsker jeg de med sølvfarget vaier og steiner i lilla og rosa. Lys turkis er også fint.

Dine maskemarkører er virkelig flotte, så jeg går for tre lodd - jeg er følger, har kommentert her, og legger en link i bloggen min :)

maska sa...

Hei
Maskemarkører har jeg ikke prøvd enda. men tenker at ovale markører er greie. Lurt med en start farge om man har mange like.
Du hadde laget mange flotte M.M.
Tar gjerne et lodd her.

monsol sa...

hei mono. så kjekt at du vill følge bloggen min, er nettopp komt hjem fra ferie og har meg en bloggrunde for åse hva dere har funnet på mens jeg har vært bort og jammen er det mye fint for øyet, som her hos deg,jeg har aldrig prøvd maskemarkører bruker som regel garn i annen farge tjhii =) men trur eg ville ønsket meg ovale/avlange og en helt annerledes farge i settet som kunne vært begynnelsefarge, karabinkrok er nok et must for en rotehøne som meg må jo ha de samlet når de ikje er i bruk så jeg finner de igjen.Ville nok og ønsket meg et sett med forskjellige størelser og farger i et kjekt etui kansje,hmmm trur eg kunne ønsket mye så trur eg stopper nå =).Har lagt meg til som følger av bloggen din + komentar, det blir vel 2 lodd det da, en fortsatt fin helg til deg =) =)

Kozemor sa...

Min ultimate maskemarkør:
1: Bare glatte kanter og overganger slik at de ikke setter seg fast i strikketøyet.
2: jeg liker sånne mobilangheng tråder. De passer til alle pinner, men skulle gjerne hatt de litt kortere enn de pleier å være.
3: At det følger med en patent som gjør at man kan ta markøren av og på strikketøyet ala karabinkrok er veldig ønskelig.
4: En i et sett som er større enn de andre, eller litt anderledes til å markere begynnelse på omg (for de som ikke har flere liggende).
5: Morsomt med markører som gjenspeiler litt hvem jeg er.

Lykke til videre med salg og blogg :D

Lunamon sa...

Liker best de markørene som er "nøkkelhull" formet. Sett på 4 eller 5 med en som skiller seg ut, men er lik, likevel.

En krok eller "hempesak" for å holde dem samlet er genialt.

Lykke til med nye markører.
Ha ei flott helg videre.

Turid sa...

Nyydelige, disse maskemarkørene dine, ikke for mye dill-dall, enkle og greie, og det liker jeg =).

Drømmemarkøren min har bare karabinkrok (til nød kombinert med matchende ring). I tillegg skal det henge en søt liten figur i (metall - messing- eller bronsefarget)- er veldig glad i f.eks. ugler, garnnøster o.l. Det må ikke være skarpe kanter eller andre ting som gjør at den henger seg fast i strikketøyet.

Det bør være et sett bestående av minst fire-seks like pluss et par som skiller seg ut i størrelse, men ellers er ser likeens ut.


Har deg i listen over blogger jeg følger og legger et innlegg med link til denne give-away'en i bloggen min nå, så da har jeg kanskje napp i tre lodd?

amylin sa...

Så fine maskemarkører du lager! Jeg liker best de markørene som har karabin. Dessuten er det fint med de som ikke har skarpe kanter som henger seg opp i garnet. Av farger liker jeg lilla, turkis også for en Twilight-fan som meg, hadde jo både moonstone og topaz vært morsomt.

anneskreative sa...

Hei,,,,koselig og finne veien innom på bloggen din,
Her var det mye fint,,,,først så trodde jeg du laget smykker, de maskemarkørene som var laget som nøkkelknipper likte jeg veldig godt, og kunne godt tenkt meg å hatt det som anheng på en lærsnor.
Det lilla var lekkert.
Lykke til med produksjonen.
Anne

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Noe du har lyst på? =)

Kontakt meg gjerne på mona.mono@hotmail.com om du er interessert i noe av det jeg viser frem her, eller om du ønsker deg noe i andre farger/garn el. =)

See something you like? Contact can be made by the hotmail above. =)